logo 788808787807783816786785

Onze Winkel

Ons winkeltje is gelegen te Lille om preciezer te zijn op de Wechelsebaan 34.
Dit ligt tussen Turnhout en Herentals.
Wij hebben dit huisje aangekocht in 1996 en wonen hier dan ook.
In den beginne,,,,,,,,,
Meer dan 20 jaar ga ik met mijn echtgenoot Eddy mee plafonds plaatsen en was (waar nu het winkeltje is ) mijn bureel Vooraan. Hier werd een deel van de administratie van ons bedrijf verwerkt.
Het paranormale was mijn interesse en tijdens mijn vrije tijd begon ik me er dan ook in te verdiepen, cursussen te volgen over kaartleggen en numerologie.
Tijdens de weekeinden kon je mij als kaartlegster wel vinden op een van de  paranormale beurzen georganiseerd door; Paranatura, Paranormica, Para-Astro en Spiritueel onderweg.
Op één van die beurzen viel mijn oog op een elfje dat gemaakt was door een collega die prachtige elfjes maakt, ja die was voor mij bestemd: zei ze, het jonge speelse kind-elfje,
Dat elfje nam ik telkens mee naar de beurzen en stond steeds op mijn tafel. Ongeveer 1 jaar later vroeg ik om nog een 2e elfje voor me te maken. Deze was ook prachtig en eigenlijk de volwassen elf in mezelf. Als raad kreeg ik dat ik me beter moest afschermen. Vanaf  toen gingen we met zen drieen naar de beurzen, mijn jonge elf, mijn volwassen elf en ikzelf ook natuurlijk.

Een winkeltje starten met spirituele zaken is niet zo moeilijk, maar om je eigen ik in deze materie te vinden,  dat is lastiger
Gezien ik heel veel van Elfjes hou en er al zelf 1 gemaakt had, was het eigenlijk niet zo moeilijk meer. Ondertussen had ik van onze jongste dochter al een prachtexemplaar gekregen en de  liefde voor elfjes was losgebarsten, ik kon geen Elf meer zien staan of ik moest en zou ze hebben, Daarom hebben we ook het initiatief genomen om alle elfjes die ik mooi vond in huis te halen, zo heb ik ze allemaal bij me.
De naamkeuze van de winkel was even een struikelblok. Tinkelbell en haar afbeelding was eigenlijk mijn favoriet maar daar deze naam en afbeelding beschermd is door Disney is het uiteindelijk t'elfje geworden wat eigenlijk alles verteld.
Ons winkeltje is heel rustgevend en door de vele Elfjes die er zijn straalt er een zeer fijne energie rond,
Je kunt natuurlijk ook andere zaken in ons winkeltje vinden.